Vælg de børnesikre løsninger når i indretter

0
1393

Langt de fleste vil nok nikke genkendende, når jeg siger, at børn er det smukkeste vi mennesker kan skabe. Men ikke desto mindre må vi i høj grad gå på kompromis, når vi vælger at forøge vores familie med en lille nye. For det første kan man godt vinke farvel til de gode nætters søvn, som vi måske har taget forgivet i fortiden, og der bliver også mindre tid til at deltage i sociale arrangementer med vennerne. Men ens små børn har bestemt også en indflydelse på indretningen i hjemmet, da det nu er slut med smukke og ”farlige” ting i hjemmet, da alt nu skal være fredeligt og børnesikret. Dette er selvfølgelig ikke en dårlig ting, da vi jo med glæde gør alt hvad vi kan for at holde vores små guldklumper i sikkerhed.

Vælg stofledninger til jeres lamper

Børn er nogen nysgerrige skabninger, og de opdager ting ved at putte ting i munden. Dette skal de også have lov til, så længe der selvfølgelig er styr på, hvad det er. Ledningerne er hjemmet er derfor potentielle katastrofer, og dem man ikke kan gemme væk skal være polstret godt, så babyen ikke kan gnave igennem. Her er stofledningen et godt valg, du kan finde hjemmets stofledninger her.

Vælg fodlister hvor ledningerne kan gemmes i

Som nævnt herover er ledninger nogle af de farligste genstande i et hjem med små børn. Ledninger fra loft lamper kan være lidt svære at gemme væk, men ledninger som normalt er langs gulvet bør gemmes væk i fodlister og andre ledningsskjulere.

Vælg vaser af let materiale

Selvom keramik måske ikke lyder så farligt i vores øre, så kan det være katastrofalt for en nysgerrig baby. Hvis en baby måske trækker i en dug eller ryster et vakkelvornt skab, så bliver tunge keramikvaser og figurer lige pludselig farlige. Man bør derfor, så længe børnene er små, nøjes med at have vaser og figurer af mindre farlige materialer.

DEL