Tegn dine egne skabeloner

0
2533
cartoon skabelon

Som barn elsker du at tegne og lave skabeloner, i det hele taget bare at være kreativ. Det er der mange måder at være på, og i denne artikel vil vi komme med et par bud på at være kreative og spare penge på sammen tid.

I mange forskellige børnebutikker og hobbyforretninger har du mulighed for at købe tegne og malerbøger til børn. Der findes mange forskellige temaer, og mange forskellige genre af bøger. Bøgerne kan ofte være ret dyre og tildels også kedelige. Derfor kan det være en god idé at lave motiverne selv. På den måde kan du vær kreativ sammen med barnet, og ofte synes barnet at det faktisk er rigtig sjovt. Du kan finde de forskellige motiver på internettet, og der findes mange muligheder. Du kan lave en malerbog med tegning er fra eventyr, film eller en malebog fyldt med cirkus tegninger. Der findes hjemmesider hvor der er muligt at downloade hele pdf filer, hvor tegne og male bøger er tilgængelige. Nogle koster penge, andre er helt gratis. Det kræver blot en god printer og masser blækpatroner.

Billigt at printe selv

Som sagt spare du penge ved at finde motiverne selv, frem for at købe de færdige malerbøger. Ligeledes kan du også spare penge ved at være lidt omhyggelig, når du printer de forskellige motiver ud. Både på papir og blækpatroner. Husk disse forskellige indstillinger når du indstiller printeren:

  • Udskrive kopierne på arbejdet – mange firmaer ser stort på om vi printer lidt privat. Dog bør du tjekke med ledelsen om det er ok.
  • Ændring af printerens udskriftkvalitet til “kladde” – så bruger du alt i blækpatronen og børnene bemærker næppe forskellen.
  • Har du overskydende kopier på arbejdet, så kan du blot printe tegninger på den anden side af papiret.
DEL