Symptomer der minder om forkølelse

0
542

Den tid på året, hvor ens barn går rundt og er forkølet døgnet rundt. Det kan være svært at vide, hvad det er, og det kan kræve, at man bliver undersøgt for diverse allergier. Når pollen er i luften, kan det give anledning til en slags forkølelse. Allergi for pollen bliver også kaldt for høfeber. Det er et alment problem, som mange danskere lider af. Der, hvor pollen er værst, er i foråret og om sommeren. Der er flere symptomer på høfeber, men de typiske er stoppet næse, løbende næse, nys, røde og kløende øjne. Høfeber er forholdsvis let at behandle med håndkøbsmedicin som næsespray, øjendråber og allergitabletter, for yderligere information, klik her.

Årstidernes fjende

Pollenallergi kan på mange måder forveksles med en forkølelse, da mange af symptomerne er de samme, men det er behandlingen ikke. Derfor kan det være en fordel at finde ud af, om symptomerne skyldes allergi. Foråret er for mange en dejlig og god årstid, hvor varmen begynder at nærme sig, og man går de lyse tider i møde, men for de mennesker, som har høfeber, kan følelsen være mere afdæmpet, da symptomerne for alvor rammer.

Hold øje med dit barn

Høfeber er meget almindeligt. Pollen er små støvpartikler fra planter, som findes i luften, når planterne blomstrer om foråret og sommeren. Pollen sætter sig i slimhinderne i næse og øjne, dog er det ikke sikkert, at man er allergisk overfor alle pollen. Symptomerne på pollenallergi kan svinge fra uge til uge, men også fra dag til dag. Så hvis dit barn får forkølelseslignende symptomer, kan det være en god idé at reagere, da det kan være, at det kræver behandling i form af håndkøbsmedicin. Derfor er det en god idé at holde øje med dit barn. Allergi kommer i mange former, og det kan være svært at finde hovedårsagen i første udstræk.

DEL