Sommerferie langs den franske promenade

0
341

Blåt vand, hvide strande, lange promenader ved vandet, lyse aftener, lyse morgener, lune timer og masser af is. Glade unger, sjove legepladser og pools med rutsjebaner – der er næsten ikke nogen grund til at lade være med at tage afsted – hop ind og book rejser til nice på spies.dk. Så er der lagt op til en ferie med alt fra afslapning, sjove aktiviteter og flotte oplevelser. En sommerferie for hele familien, som starter ved den Franske Riviera i Nice.

En by med mange muligheder

Du kan godt glæde dig, når du har bestilt rejsen til nice. Byen er et pragteksemplar på en fransk by. Her finder du alt fra smukke strande, til hyggelige fortovscafeer og bagerier. Afhængigt af hvor gamle dine børn er, så kan du gå dejlige ture med barnevognen på den franske promenade og nyde en kold iskaffe imens. Det kan også være at ungerne er lidt større og vil med på stranden og bygge sandslotte hele formiddagen, indtil de trænger til endnu en ispause. Vejret er nemlig skønt i den franske by, og der er næsten altid garanti for dejligt vejr. Lidt noget andet end det til tider utilregnelige danske sommervejr.

Sammensæt jeres egen rejse

Der findes mange forskellige rejser til nice. Det kan ske, at I gerne vil bo på et hotel med fuld forplejning, store buffeter og lækker roomservice. Men der er også mulighed for at finde et hotel med knap så meget forplejning, og i en lidt anden prisklasse. I kan både tage afsted hele sommeren eller tage på en ferie, som kun varer en uge. Der er rigtig mange muligheder for at sammensætte forskellige rejser til nice. Lige meget hvordan I vælger at sammensætte jeres rejse, så er der helt sikkert tid til både afslapning, shopping, en drink mens ungerne sover og en svømmetur i en dejlig pool.

DEL