Sørg for at den lilles første juleaftener bliver uforglemmelige

0
1431

Det er måske begrænset, hvor meget de helt små børn husker af deres førstejuleaftener. Forskning viser dog at barnets første leveår er utroligt vigtige for barnets videres udvikling, og her hjælper julehygge altså. Men den helt specielle julehygge skal selvfølgelig ikke stoppe bare fordi babyen bliver ældre, og julen er måske endnu vigtigere, når barnet begynder at danne minder. Julen er dog ikke altid en sukkersød stund med masser af kærlighed og julehygge, da det også kan være en meget stresset tid. Denne julestress vil dog være bedst at gemme væk, når man er omkring de helt små børn som helst skal have gode minder fra deres tidlige juleaftener.

Få fat i en lille sød julesweater

Små børn ser næsten søde ud uanset, hvad de har på, men prikken og i´et i juledagene er uden tvivl en sød lille julesweater. Barnet vil synes, at den er meget sjov at have på, imens at han eller hun kommer med på mange søde billeder, som der kan kigges tilbage på mange år ud i fremtiden. Køb barnets første juletrøjer her.

Hyg omkring hjemmelavet juleslik

En stor del af julehyggen med familien er helt klart at være samlet omkring et bord som flyder med chokolade, nougat og marcipan, som man forsøger at forme om til lækre små stykker konfekt. For barnet er dette ikke bare en hyggelige lille oplevelse, men det vil faktisk være som at leje med modellervoks som kan spises.

Se alle de gode juleklassikere i fjernsynet

Selvom julehyggen selvfølgelig ikke hele tiden skal være rettet imod tv – skærmen, så er der mange juletraditioner som er forbundet med de juleudsendelser som bliver hvert år. På den måde kommer ens eget barn til at vokse op med de samme juleklassikere, som man måske selv så, da man selv voksede op. Hvis man blot har disse tre bud i baghovedet, så vil ens barn helt klart udvikle nogle glade juleminder.

 

DEL