Skån dine børn for røgen – vælg en e – cigaret i stedet

0
583

Små børn er nogen af de mest skrøbelige mennesker der findes i vores samfund, hvilket er hvorfor at forældrene gør alt hvad de kan for at passe på dem. Der er dog et område, hvor mange forældre kan være bedre til at passe på deres børn. Der er nemlig mange forældre som ikke har formået at kvitte smøgerne, selvom de ved hvor skrøbelige deres børn er. Omkring 14.000 danskere dør hver år af sygdomme som lungekræft, mund- og luftvejssygdomme og hjertekarsygdomme. Det som disse sygdomme har til fældes, er at de alle kan forsages af rygning.

Er dampen bedre for barnet?

Indtil videre er e – cigaretten endnu ikke blevet godkendt som et rygestopmiddel, da man ikke kender de langsigtede konsekvenser af dampning. De fleste undersøgelser peger dog på, at e – cigaretter ikke indeholder nær så mange skadelige stoffer som de konventionelle cigaretter. Mange kommende forældre siger, at de vil stoppe med at ryge lige så snart, at de får et barn, men det er desværre ikke alle som holder dette løfte. Mange vælger i stedet at passe på med at ryge, når barnet er i nærheden, men igen er det sjældent man holder dette løfte. Selvom e – dampen stadig er lidt et mysterium, så er e – cigaretten ikke nær så farlig for barnet som cigaretrøgen, man skal dog stadigvæk ikke dampe sit barn op i hovedet.

Gennemfør dit rygestop med e – cigaretter

Selvom man har alle de bedste hensigter om at holde med rygningen, så snart barnet kommer, så er det som sagt svært, derfor kan med fordel begynde med e – cigaretten før barnet kommer og være røgfri når barnet fødes. Med e – cigaretter kan man nemlig trappe ned på mængden af nikotin, som man indtager via e – cigaretten. På den måde kræver ens krop langsomt mindre og mindre nikotin.

DEL

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here