Sæsonen for trampoliner er skudt i gang

0
1699

Vejret er efterhånden endelig begyndt at klare op, og de kolde temperaturer, der ikke har været meget over frysepunktet, ser nu endelig ud til at blive erstattet med sommerlige temperaturer, der nærmer sig de tyve grader og måske endda kommer lidt over. Det betyder også, at langt de fleste af os kommer til at tilbringe mere tid i vores haver.

Dermed er det også blevet højsæson for at købe ting til haven, og en af de ting der står på mange børns ønskelister, til ting der bør stå i haven, finder man uden tvivl en havetrampolin, der allerede står i tusindvis af haver rundt om i landet og skaber glæde og begejstring.

Det vides ikke med sikkerhed, hvor mange trampoliner der står rundt om i landet, da der findes utallige forhandlere af trampoliner, og tallet derfor ikke bliver gjort op præcist, men tallet af ulykker der sker på trampoliner er på den forkerte side af 10.000, hvilket siger en smule om, hvor mange der findes rundt om.

Inden I investere i en trampolin, er der derfor også en række ting i skal overveje inden i køber den første og bedste i finder på tilbud. Der er nemlig mange faktører, der spiller ind, hvis i gerne vil have en, der er så sikker som muligt for jeres børn.

Med eller uden sikkerhedsnet

Et af de spørgsmål der helt sikkert vil melde sig på banen er, om i skal købe en trampolin med eller uden sikkerhedsnet, der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele. Køber man en trampolin med sikkerhedsnet som denne, sikrer man naturligvis at børnene ikke falder ned fra trampolinen og slår sig på kanten.

Det skaber dog også en falsk sikkerhed, hvilket især er et problem med ældre børn. De tror ikke at der kan ske noget, da der er et sikkerhedsnet og derfor hopper de vildere end de ellers ville gøre. Mange ulykker på trampoliner skyldes at børnene falder ned fra trampolinerne, men lige så mange skyldes at børnene lander forkert, eller hopper ind i hinanden, og dette hjælper et sikkerhedsnet altså ikke på, nærmere tværtimod.

 

DEL