Sådan kommer du i form, efter du har været gravid

0
898

Mange kvinder synes ikke om deres krop, når de har født. Der sker store ændringer med kroppen under graviditeten, hvorfor det kan være vanskeligt at komme i form igen, når man har født. Her følger en række gode tips, som du kan bruge, når du skal have din gamle krop tilbage efter endt graviditet.

Når du har født, vil du opleve, at din krop ikke er, som den har været førhen. Der er dog heldigvis råd at hente, da du nemt kan få din gamle krop igen, hvis du lægger kræfter i at træne og generelt gå tilbage til din gamle livsstil.

Start i det små

Det bedste, du kan gøre, når du gerne vil have din gamle krop tilbage, er at begynde i det små. Du skal ikke forvente resultater allerede fra den første dag, men i stedet skal du fokusere på at tage én dag ad gangen, hvor du træner en smule.

Du kan med fordel begynde at gå nogle lange ture med barnevognen, hvis du gerne vil i god form igen. Det tager tid at vænne sig til, men ikke desto mindre vil du komme i god form relativt hurtig efter graviditeten.

Vær ikke for hård ved dig selv

Man har en tendens til at være hård ved sig selv, når det kommer til egen krop. Det er der dog ingen grund til, for du får ikke bare din gamle krop tilbage med det samme – og det er helt okay. Du har netop givet liv til et andet menneske, og det er der nogle konsekvenser ved.

Du kan med fordel investere i et par kompressionsstøvler, når du begynder at træne efter graviditeten, så du er sikker på, at du restituerer ordentligt. Det gør sig i særdeleshed gældende, hvis du er for hurtigt ude med træningen og måske en smule for ivrig.

 

DEL