Sådan kan du lave en fed legeplads til dit barn

0
909

Hvis du står i den situation at du har et lille lokalområde hvor i skal bygge en ny legeplads, eller du har en ledig mark, hvor du gerne vil anlægge en legeplads til både dine egne, men også til de andre af byens børn, så kan det være godt givet ud. Det er altid noget der er meget populært og hvis man sørger for at bygge noget der kan passe til og underholde børn i mange forskellige aldre, så kan du være sikker på at der vil være aktivet på legepladsen i mange timer hver eneste sommer.

Men der er jo nogle ting man skal sørge for er iorden inden man begynder at bygge og også mens man bygger så det er et sikkert sted for børn at lege. Det handler jo trods alt om både dit barns men også andre børns sikkerhed

Sikre fundamentet

Det er vigtigt at du får afklaret hvorvidt at jorden og det nedenunder kan klare til at holde det du nu skal bygge ovenpå det. Hvis jorden er meget båd grundet en underjordisk sø, så kan det godt være en meget dum idé at bygge en legeplads lige nu. Du skal også sikre dig at vand kan komme til at løbe væk for det vil uden tvivl komme til at regne på din legeplads.

Gør den børnevenlig

Ved at sikre sig at der ikke er for mange hårde genstande, nogle skarpe genstande og et blødt underlag som f.eks. kan være af sand nogle steder og en skridsikker måtte der hvor man gør eller løber, så er du et langt stykke ad vejen

Planlæg hele pladsen

Det er altid en god idé at planlægge det hele ud inden du begynder at bygge. For det første bliver du nødt til at tænke over hele processen og derudover så kan det spare dig for, for mange ture til en byggemarked.

DEL