Sådan holder du det perfekte babyshower

0
430

Det populære babyshower mange vælger at afholde, når der er et nyt barn vej på vej til verden, er et relativt nyt fænomen i Danmark. Et babyshower er for mange måder den perfekte fejring af, at der er en ny baby på vej til verden, og der nu kommer et nyt sæt nybagte forældre. Skal du holde et babyshower, eller ønsker du blot at vide mere om det sjove fænomen? Så læs med herunder hvor du får alt den information, du skal bruge.

Hvad er et babyshower?

For at man ved, hvor man skal starte ved et babyshower, er det først og fremmest vigtigt, at man er klar over, hvad et babyshower egentligt er. Et babyshower er en relativt simpel fest, der afholdes for at fejre, at der er et nyt barn på vej til verden, samt at der nu findes endnu et par nybagte forældre i verden. Man kan invitere alle dem man ønsker til et babyshower – herunder eksempelvis familie, venner og kollegaer. Nogle vælger at komme med gaver, mens andre fravælger dette. Der er mange forskellige måder at holde babyshower på. Nogle vælger sågar at pynte en masse op, der hvor festen afholdes. Vælg blandt andet pynt fra Amemory.

Tjekliste til et babyshower

Der findes som tidligere nævnt mange forskellige måder at afholde et babyshower på. Er det første gang, at du skal afholde et babyshower for en, der står dig kært, får du her en tjekliste til ting, der kan være gode at have med, og grunden hertil.

Det er først og fremmest en god ide at have mad til et babyshower. Et babyshower kan tage mange timer, og det er derfor vigtigt, at gæsterne får noget at spise. Derudover kan det være en god ide at have en gave med til det nybagte forældrepar. En god gave kan eksempelvis være legetøj eller andre praktiske ting og sager.

Gode babyshower gaver

Som tidlige nævnt kan det være en rigtigt god ide at medbringe en gave til det kommende barn og de snart nybagte forældre. En god og klassisk gave er et sødt stykke legetøj – herunder eksempelvis en bamse. Derudover kan du vælge lettere praktiske gaver som tøj og sko. Babytøj-og sko kan være en smule dyre, og mange nybagte forældre vil derfor elske at få dette i gave til deres kommende barn. Der er mange muligheder, når det kommer til gode babyshower gaver. Det er bare med at være kreativ!

Sjove babyshower lege

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det enormt populært at lege sjove lege til et babyshower. Du tror det måske ikke, men der findes mange forskellige babyshower lege. Der kan eksempelvis blive leget den beskidte ble leg. Dette er en klassisk leg for kommende mødre. Til denne leg skal alle fra selskabet fylde en ble med noget sjovt og spiseligt, og den kommende mor skal herefter gætte, hvilken madvarer, der er i bleen. Der kan derudover også leges sjove lege som gæt størrelsen på maven og bund eller resten i håret.

DEL