Pift børneværelset op

0
1904
Pift børneværelset op

Børn udvikler sig hele tiden. Babyer er lette at lave et værelse til, fordi de ikke har en holdning til indretningen eller valget af møbler. I takt med at de bliver ældre, får de nogle nye behov og nogle nye idéer til, hvordan tingene skal se ud. Er du nået til, at børneværelset skal piftes lidt op, så det passer til dit barns nuværende interesser? Her får du en række idéer til, hvordan du kan gøre børneværelset til et populært sted at opholde sig igen:

Smid det gamle legetøj ud

Børnelegetøj holder ikke for evigt. Desuden bliver legetøjet heller ikke ved med at være populært at lege med. Derfor kan det være en god idé at jævnligt rydde ud i legetøjet, så børneværelset kun er fyldt med det legetøj som barnet faktisk leger med, og ikke alt det, barnet er vokset fra. Hvis du jævnligt rydder ud i legetøjet, er der mere plads til kreativ leg.

Fototapet med barnets favoritmotiv  

Et fototapet på væggen kan være med til at gøre børneværelset mere personligt. Fototapet kan fås med mange forskellige motiver, så uanset hvilken figur der er dit barns favorit lige i øjeblikket, kan det fås på et fototapet. Fototapet fås både med figurer fra Disneys eventyrlige verden og med de seje superhelte fra Marvel. Et fototapet kan desuden fås i mange forskellige størrelser, så tapetet både kan fylde en hel væg eller blot en del af væggen. Det er nemt at sætte op, da det kommer i flere mindre stykker, og så skal du blot bruge almindeligt tapetklister for at sætte det fast på væggen. Som en bonus er fototapet slidstærkt og rengøringsvenligt, så det passer perfekt til børneværelset.

Flyt rundt på møblerne

Ved at flytte rundt på møblerne på børneværelset, kan det også få værelset til at fremstå som nyt. Uanset om du flytter et enkelt møbel eller dem alle, kan det gøre en stor forskel for barnet. Fornyelsen kan motivere til ny leg og aktivere fantasien på ny. Inden du går i gang med at flytte rundt på møblerne, kan det være en fordel at tegne idéen på et stykke papir først. På den måde kan du se, om det kommer til at fungere i virkeligheden.

DEL