Pas på kroppen, når du leger med dine børn

0
1700

De fleste forældre bruger meget tid på at lege med sine børn, og det er en god ting. Det er dog vigtigt at huske på, at din krop er mere slidt end børnenes, og derfor handler det om at passe på, når du omgås dine børn. Bliver dine børn ældre, bliver de også tungere – og det kan resultere i alvorlige skader med ryggen eksempelvis. Det er noget, som mange forældre glemmer, selvom det kan være skadeligt for helbredet.

Pas på, når du løfter

Har du ikke set dine børn hele dagen, er der ikke noget, der er bedre, end at komme hjem og lege med dem. Du bør dog passe på, når det kommer til at løfte børnene, for det kan have alvorlige konsekvenser for dig.

Du kan få ondt i ryggen, når du løfter dine børn op, og det sker ofte, fordi man laver et løft, der er en smule tungt, og som ryggen ikke er i stand til at holde til. Har man først fået smerter, kan det være utroligt svært at komme af med dem igen.

Sørg for at behandle smerten

Hvis allerede du har påført dig smerter på grund ag et tungt løft, er det vigtigt, at du sørger for, at det bliver behandlet med det samme, inden det sætter dig i de resterende dele af din krop. Brug eksempelvis Voltaren Gel (det kan købes her: https://mecindo.dk/voltaren-gel), der kan hjælpe dig med at komme af med dine smerter i musklerne. Det er effektivt, men hvis de fortsætter, dine smerter, så bør du søge egen læge.

Drop de mest fysiske lege

Vil du gerne undgå at få smerter, er det en god idé, hvis du dropper de mest voldsomme lege. De kan give smerter i ryg og skulder, og derfor er det en god idé, hvis du i stedet leger med dem på stille og rolig vis.

 

DEL