Pas på elektronikken ved stranden

0
1962

Den forgangne weekend gav forhåbentlig en forsmag på, hvad der er i vente i den danske sommer. Høj sol, temperaturer langt over 20 grader og meget langt mellem skyerne. Alt havd vi elsker hvad den danske sommer, og det der gør, at den danske sommer er så savnet i resten af året.

De varme dage fik også en hel del folk til at søge mod strandene, selvom det dog stadig var de færreste, der valgte at benytte lejligheden til at tage en dukkert, da vandet stadig ikke er meget over 13-15 grader. Det gav dog en forsmag på, at strandlivet er på vej, og at der ikke går længe ind tusinder og atter tusinder valfarter til de danske strande hvor solen skal nydes.

Det skal i passe på ved stranden.

Ture til stranden er et must for de fleste, men der er nogle ting, man skal være meget opmærksom på, når man færdes ved stranden, især når det sker med mindre børn.

En af de ting som mange vil opleve kommer til at koste dyrt i reparationer eller udskiftninger til sommer er smartphones. For det første er der mange der bliver tabt i vandkanten, tabt og glemt i sandet, eller glemt i solen, hvor de let kan overophede.

Mindre børn tænker ikke helt på samme måde som os, og de tænker sjældent over at en mobil er mere udsat i solen, eller at den ikke har godt af at få sand ind i sig. Her kan du finde nogle tips til bedste mobil for børn, for selvom de fleste ikke kan tåle den hårde medfart, som strandlivet byder dem, så er der nogen modeller, der er mere hårdfør end andre.

Så hvis i gerne vil slippe for at skulle købe nye telefoner til børnene pga strandskader, så kan det være en god ide både at investere i modeller, der kan tåle lidt, og ikke mindst covers til dem, der beskytter mod det værste sand. Og medmindre i køber en vandtæt model, så husk at mobiler og havet ofte er en rigtig dårlig kombination.

DEL