Oplev den smukke danske sommer

0
1432

Sommerferien er over os, og juli byder på høj solskin og lune temperaturer. Derfor er det oplagt at bruge ferien på at nyde det – for er der noget bedre end en dejlig dansk sommer?

Tag væk hjemmefra

Selvom det er hyggeligt at være hjemme, er der bare noget over at komme lidt væk fra det hele. Det giver mulighed for at koble fuldstændig af og bare nyde hinanden, når man er væk fra hverdagens rammer. Arbejdscomputeren lokker ikke inde fra hjemmekontoret, og huslige pligter som rengøring skal ikke ordnes.

Der er mange måder at holde ferie på her i Danmark. En populær ferieform er sommerhus, som kan lejes næsten overalt. Mange vælger denne måde at holde ferie på, fordi man netop får et afbræk fra hverdagen og kan nyde lidt kvalitetstid med familien. Hyggelige aftener på terrassen med grill og et koldt glas vin, ture til stranden eller i skoven – der er mange muligheder, og I kan vælge frit.

Hvis I gerne vil nyde hinandens selskab i nye rammer, men ikke selv stå for madlavning og opvask, kan I i stedet booke et ophold på et hotel. Her har i samme mulighed for at slappe af samtidig med, at I bliver opvartet af et serviceminded personale.

Oplev Sjælland

Hvis turen går til sjælland, kan Hotel Kirstine varmt anbefales. Det historiske og hyggelige hotel ligger i hjertet af Næstved, og I er derfor tæt på både shoppingmuligheder, spisesteder og Herlufsholmskoven, som kun ligger 5 minutters gang fra hotellet. Kun 10 kilometer fra Hotel Kirstine ligger Karrebæksminde, der byder på lækre råvarer samt en fantastisk strand.

Hotellet har desuden hyggelige arealer både inden- og udendørs, som I også kan benytte under jeres ophold. Alt i alt er et ophold på Hotel Kirstine en perfekt mulighed for at slappe ordentligt af og lade op til at vende tilbage til hverdagen.

DEL