Konfirmationstiden nærmer sig

0
1591

Hvis du har et barn der er på vej ind i de voksnes rækker, og skal konfirmeres i år, så nærmer tiden for den store dag sig med hastige skridt. Den helt store sæson for konfirmationer er nemlig lige rundt om hjørnet, da den typisk ligger i april. I er allerede nok langt med planlægningen, da det er en af de største dage i børns liv. Ikke så meget på grund af det kristne ritual, som nok ikke vejer så tungt i manges bevidsthed, men fordi det er en dag hvor alt handler om dem, og hvor hele familien er samlet.

Sørg for de perfekte rammer

Som forældre vil man naturligvis gerne have, at ens barn har så mange gode minder fra livet som overhovedet muligt, og man kommer ikke uden om at konfirmationen er en af de minder, der sandsynligvis kommer til at vare i mange år. Derfor vil man også gerne sørge for, at dagen bliver så god som overhovedet muligt.

Det er vigtigt at tage barnet med på råd og rent faktisk lytte til ønskerne, og ikke bare spørge, hvad de gerne vil, men rent faktisk lytte. Det er klart, at det ikke altid er alting der kan lade sig gøre af praktiske og økonomiske årsager, det er trods alt ikke altid, at ens børn har den samme indsigt i hvad ting koster som man selv har og hvad økonomi er for en størrelse.

Behøver ikke koste en formue med planlægning

Det er hos de færreste at budgettet er ubegrænset og derfor er der også en del der lidt går og gruer for, hvor dyrt det bliver at skulle afholde en stor fest for 30, 40, 50 måske flere mennesker, og det er da heller ikke noget, der er gratis. Med den rette planlægning behøver det dog ikke nødvendigvis være så dyrt.

Hvis i eksempelvis allerede har styr på lokalerne, så begynd allerede nu at kigge efter bordpynt osv. Køber du det online, kan du spare mange penge i forhold til hvis du går ind i en butik og køber det. Du kan finde en masse bordpynt og festartikler her.

Hvis du ikke allerede har planlagt dagen, begynder det at skærpe til. Som det er med så meget andet, så handler det i høj grad om udbud og efterspørgsel. Så når der er mange der skal holde en fest på samme tid, så bliver prisen ofte skruet i vejret.

DEL