Det helt rigtige legetøj til vandhunden

0
2113
Vandlegetøj

De fleste børn er vilde med vand, og det falder ikke altid i god jord, når man som forælder beder dem om at lade være med at lege med det. Derfor er det skønt, at sommeren nu så småt er på vej, så vi kan komme udenfor. Her kan børnene lege frit, og det gør ingenting, hvis de spilder lidt vand.

En vandbane til haven

Til denne sommer kan I med fordel investere i en vandbane, hvis I vil gøre havelivet endnu bedre. En vandbane giver mange timers sjov, og den er nem at pakke sammen, selvom den indeholder meget legetøj. Hvis I for eksempel går efter en kuffert-model, kan banen nemt foldes sammen og sættes væk, når den ikke skal bruges.

Ud over de små kuffert-modeller, findes der en del større modeller, som man kan være flere om og have forskellige stationer, så banen bliver som en lille landsby, hvor børnene kan styre vandet og sejle både frem og tilbage. Med pumper og kanaler bliver vandbanen nærmest en hel videnskab, hvor børnene kan eksperimentere med fysikkens kræfter og lære om, hvordan vandet bevæger sig.

Et hav af muligheder

Banerne kommer med mange forskellige temaer, og de kan bygges sammen på forskellige måder, så legen aldrig bliver kedelig. Hvis I ønsker mere udstyr til vandbanen, kan I nemt købe ekstra både og pumper, så der kommer liv på banen. Der findes både brandbåde, speedbåde og mange andre typer, som gør legen spændende og måske endda lærerig.

Selvom vand i haven mest er en rigtig sjov leg for børnene, kan det også gøre dem mere trygge ved at omgås vand, og jo mere, de får lov at lege, jo mere interesserede vil de være i selv at komme i vandet og svømme. På den måde kan du allerede i en tidlig alder begynde at træne svømning med dem, så de er mere sikre i vandet, når de bliver ældre.

Se også Danmark bedste hjemmeside om dinosaur legetøj her.

DEL