Gør børneværelset lidt sjovere

0
1913

Der findes mange måder at indrette et børneværelse på, og der findes mange ting der kan gøre det sjovere. Der findes dog ikke meget, der er sjovere for dine børn at være på deres værelser. Det kan være alt fra at de har det legetøj der gerne vil lege med, stole de gerne vil sidde på eller seng de gerne vil sove i. Men det handler også om, hvordan væggene ser ud – er der noget sjov bed dem eller er det bare lyseblå på drengeværelset eller lyserødt på pigeværelset?

Lad idolerne flytte ind

Børn har et helt andet forhold til idoler end de fleste af vi voksne har det. Vi kender alle sammen børneværelserne med idolplakater med alt fra Justin Bieber og One Direction til Spider-Man og Cristiano Ronaldo.

Der er dog noget der er langt sjovere end en plakat der falder ned og bliver krøllet over tid, og der er wallstickers, der efterhånden kan fås med stort set alt.

Her har vi fundet et eksempel på sjove wallstickers fra Nicetapet

Som du kan se findes der mange opfindsomme måder at bruge wallstickers på, og de kan både bruges som helt almindelige wallstickers, hvor de mere eller mindre fungerer som en plakat, eller de kan blive en del af væggens udsmykning.

Pludselig bliver det lidt sjovere at kigge på væggen, og det er let at udskifte med nogen nye hen ad vejen som børnene måske vokser fra en interesse til en ny.

Overrask børnene

Enten skal i tage med på børnene med på råd, når det kommer til at vælge wallstickers, men du ved sikkert godt allerede, hvad de er vilde med. Det kan derfor være en rigtig skæg ide at overraskende dem med det, og få dem sat op uden de ved det.

Pludselig bor Spider-Man eller prinsesse Elsa på værelset sammen med dem, du vil uden tvivl være kørt stærkt i stilling til årets forældre.

 

DEL