Gode tips og tricks til kør selv ferie med de små

0
985

Selvom man har små børn, så vil man som voksen stadig gerne på ferie. Ned og nyde sydens sol og slappe godt og grundigt af når man har haft muligheden for at tage fri fra arbejdet. Det oplagte er selvfølgelig at tage på en campingferie i Sydeuropa. Der har man stadig stor mulighed for at nyde solen, men du får samtidig også mulighed for at give dine børn en masse oplevelser og der er mange forskellige aktiviteter på sådan en campingplads til børn. Det kan endda også være at de finder nogle andre børn de kan lege med og dermed kan du bruge lidt mere tid på at slappe af og f.eks. læse en bog som du har glædet dig til at læse i rigtig lang tid.

Selvfølgelig er der også nogle ting ved sådan en ferieform der kan være et rigtig op ad bakke projekt. Det er f.eks. køreturen derned. Køreturen kan sagtens vare omkring 20 timer og det kan nogle gange godt være lang tid for mindre børn der bare gerne vil frem og glæder sig til at komme frem til deres ferie. Derfor skal der helst heller ikke opstå problemer undervejs der gør at turen lige pludselig bliver længere og ferien dermed er udskudt endnu flere timer. Det kombineret med at man ikke sover ret godt i sådan en bil kan gøre alle mere tvære og der kan hurtigt opstå dårlig stemning på turen.

Derfor er det vigtigt at du gør alt hvad du kan for at det kan gå så smertefrit som muligt. En af de ting du kan gøre, er f.eks. at være sikker på at bilen har et godt system til navigation. Dermed kan du altid finde den hurtigste rute på turen og hvis der skulle opstå kø kan systemet fortælle dig om du skal køre af for at komme hurtigere frem eller køen slutter lige om 5 minutter.

DEL