Gode råd til konfirmationsunderholdningen

0
1515

Konfirmationen er en stor dag for alle unge mennesker som er nået 13 – 14 års alderen, og derfor er det utroligt vigtigt, at dagen kommer til at være uforglemmelig. Selvom konfirmationen ikke længere er den ceremoni som byder de unge velkommen til de voksnes rækker, så er det et kæmpestort øjeblik for den unge og forældrene. Det kan derfor i høj grad betale sig at gøre noget specielt ud af konfirmationsfesten, så både konfirmanden og gæsterne føler sig godt underholdt fra start til slut. Herunder kommer der 3 gode idéer til underholdning som vil gøre dagen endnu mere speciel, end den er i forvejen.

Live musik

Når man holder store familiefester som fx konfirmationer, så er det vigtigt at huske, at der altså ikke er tale om en koncert men en familiefest. Derfor skal fokusset hele vejen igennem selvfølgelig være på at have det sjovt med hinanden. Men hvis man inviterer så mange venner og familiemedlemmer, som man måske ikke ser så tit, så er det en god idé at få brudt isen med noget god musik. Her skal man selvfølgelig have konfirmandens smag i tankerne, så han eller hun ikke bliver tvunget til at høre dansktop på den store dag.

Komik

Musik kræver ofte meget plads og meget udstyr, og hvis man ikke har leget en kæmpe lokale, så er det ikke sikkert, at der er plads. Men så er det godt, at musik ikke er den eneste form for underholdning som kan få gang i en fest. Komik er helt fantastisk måde at få alle gæster ud af deres komfortzone, og få dem til at grine med hinanden, selvom alle måske ikke kender hinanden lige godt. Find underholdningen til din konfirmation her.

Kreative selskabslege

Den meste klassiske form for underholdning som høre konfirmationer til er selvfølgelig sange og taler, og selvom disse taler og sange ofte er søde, rørende og pinlige for konfirmanden, så kan det godt gå hen at blive trivielt. Det kan derfor godt betale sig at finde på en eller flere alternative aktiviteter som har konfirmanden i fokus men inkluderer hele selskabet.

DEL