Få tiden til at gå på bedste vis

0
651
fiskesøer

Det er sommer. Vejret er godt og det skal selvfølgelig nydes til det absolutte maksimale. Hvorfor, spørger du nok? Der er et simpelt svar til det spørgsmål. Det er simpelthen bare fordi det er sundt. Vejret i Danmark er ikke rigtig til at regne med, så når vejret er godt, skal det da nydes. Det er da klart. Selvfølgelig skal det da det!

Det er dog ikke alle mennesker der er de store motionister eller andet udendørs, men måske denne artikel kan få dig til at overveje at udvide din horisont på det punkt. Det er jo heller ikke altid sjovt bare at ligge og sole sig hele sommeren. Det er i hvert fald ikke sundt for huden i længden. Der er heldigvis andre ting.

Put and take – hvorfor/hvorfor ikke?

Put and take er en forfriskende aktivitet, som man kan få mange timer til at gå med. Put and take er simpelt. Det er egentlig bare at fange en fisk og herefter slippe den fri i vandet igen, når du er færdig med at fiske og du gerne vil hjem. Det lyder ikke så sjovt som det er. Uanset skal put and take da prøves af. Man kan ikke udelukke noget før det som minimum er prøvet.

Put and take kan i princippet være for alle. Hvorfor? Fordi man imens man står der og fisker, kan få en god snak ind, hvis man er sammen med en anden. Det er næsten ren terapi, hvis man er alene. Det er fredeligt. Der er mange goder ved denne miljøvenlige og dejlige aktivitet, som er put and take.  Udover de nævnte ting du kan lave imens du laver put and take, kan du som sagt nyde vejret. Der er intet bedre end Danmark om sommeren.

DEL