Engager dit barn i haven

0
234

Solen skinner udenfor, og alt indbyder til at komme ud og arbejde i haven. Dog sidder dit lille barn inde i stuen, og er langt fra gammel nok til at passe sig selv. Men hvem siger at det skal hindre dig i at komme ud? Køb Haveredskaber til leg til dit barn, så i sammen kan komme udenfor, nyde det dejlige efterårsvejr og sammen hjælpe hinanden med at fjerne ukrudt, eller plante nogle bede.

Ethvert flyttet ukrudt er en hjælp

For selvom man nok ikke umiddelbart vil tro, at den helt store arbejdskraft er at finde, i et femårigt barn, vil du kunne engagere og inddrage barnet i din hverdag, ved at give dette Haveredskaber til leg. Udstyr f.eks. din søn med en trillebørsæt fra https://www.babytrold.dk/shop/lege-haveredskaber-862c1.html, så han, meget overfladisk, kan hjælpe dig med at køre ukrudt væk fra plænen. Det er ikke sikkert, at han kommer til at gavne mere end at stå i vejen, men du inddrager ham, og han kommer til at føle sig meget vigtig og stolt. Du kan supplere op med flere haveredskaber til leg, som f.eks. et rive- og skovlsæt, så den lille fyr ikke blot kan være behjælpelig med at køre ting væk, men også i hele processen med at få det samlet sammen og ført op i trillebøren.

Slå græsset med realistiske lyde

Skal græsset slås, eller mangler dit barn blot at blive lidt aktiveret udenfor, kan du også købe en falsk græsslåmaskine til barnet, så det føler, at det hjælper. Haveredskaber til leg skal gerne føles så ægte som muligt, hvorved det er en god idé at vælge en maskine, som siger lyde, når dit barn trækker den hen over græsplænen. I vil få en utrolig kvalitetstid sammen, og gennem haveredskaber til leg, vil dit barn få en naturlig og meget vigtig forståelse for havearbejde, og det at hjælpe til derhjemme.

DEL