Drop de dyre telefoner til børn

0
4055

Dine kære børn skal sandsynligvis ikke være mange år, før de begynder at få stor interesse for iPads og smartphones og alle de muligheder der er indbygget i dem. Youtube og alverdens apps er spændende, ja for nogen nærmest mere eller mindre uundværligt for børn.

Der kan skrives tykke afhandlinger om hvorvidt børn skal have adgang til den slags, og hvornår i livet de egentlig er klar til det og kan håndtere det. Det vil vi ikke komme ind på her, det kan du læse om mange andre steder.

En ting der er helt sikkert, er at det ikke længere er nok med én iPad eller telefon i huset, hvis dit barn først og har fået interessen og accepten fra dig. Pludselig kan du ikke længere have din telefon i fred, og de går hele tiden i dine lommer for at fat i din smartphone. Det kan være lidt irriterende at skulle undvære den, og så kan det ikke mindst blive en dyr fornøjelsen.

Småbørn har ikke helt den samme forståelse for, hvad ting kan holde til, og især hvad de ikke kan holde til, og det betyder for mange skærme der går itu, hvilket kan blive en udgift der løber løbsk, hvis du giver dem din telefon.

Køb en brugt

I stedet for at give din telefon til dine små børn, eller investere i en ny telefon til dem, så køb en brugt en af slagsen til dem. De er ligeglade med om det er den nyeste model eller om den har lidt ridser, bare den virker. Dog kan det være en god ide at købe en med stor stor skærm som muligt.

Her kan du finde en guide til brugte iphones, så du kan læse lidt om hvilke modeller, der er de mest oplagte. En brugt iPhone af ældre dato behøver ikke koste meget mere end 500 kroner, hvis den må have lidt ridser og skrammer. Det er til sammenligning omkring det samme som det koster at skifte skærmen på en ældre model (på nye modeller kan det koste op til tre gange så meget).

 

DEL