Disse typer huse er bedst for familier med børn

0
1488

Når man skal have børn første gang, så er der et utal af ting som ændre sig i sit liv. Man har pludselig ikke så meget tid til at være sammen med vennerne, man har måske ikke tid til at beholde det gamle arbejde og der er måske ikke plads til hele familien i den lejlighed, man måske havde. På den måde bliver hele ens tilværelse vendt på hovedet, og man er ikke kun ansvarlig overfor sig selv længere. Men når det så er tid til at flytte ud af den lille lejlighed, hvor der kun var plads til to, så gælder det jo om at finde det helt perfekte hjem, hvor hele familien kan have sin base flere år ud i fremtiden. Derfor gælder det om at finde den slags hus som er perfekt for familier, hvilket der herunder kommer 2 bud på.

Længehuset

Længehuset er måske den mest simple løsning der findes, da det jo egentlig blot er et rektangel, men denne så simple form begrænser bestemt ikke ens muligheder. Længehuset har den fordel, at man næsten kan designe interiøret på den måde man selv har lyst. Man vil fx kunne placere voksenværelset og børneværelserne i hver sin ende med hver deres toilet. På den måde vil indretningen hjælpe børnene til at være sig selv. Man kan læse mere om de forskellige typehuse her.

Etagehuset

Uanset om der er tale om et to etagers- eller halvanden etagers hus, så har etagehusene den fordel, at de nærmest kan have dobbelt så meget plads på trods af, at det ikke fylder så meget på jorden. Igen vil man kunne placere voksenværelset og børneværelset på forskellige etager, så det skaber den illusion, at børnene har deres helt private område. I de tidlige år skal man dog være opmærksom på at børnesikre trappen, da den kan være farlig med mindre børn i husstanden.

 

 

 

DEL