Disse ting vil dine børn også gennemgå

0
1259

Mange børn kommer til at gennemgå mange af de samme ting imens de vokser op. Har man flere børn, kan man altid se de samme mønstre gå igen og igen på både ens eget barn, men også på de børn der er på årgangen. Derfor vil vi her på bloggen gerne forberede dig som måske kommende forældre på nogle af de faser alle børn kommer til at gå igennem.

Spisevaner

Alle børn skal spise ligesom vi voksne skal. Men børn falder oftest ind i en af to kategorier. Enten spiser de alt og spiser rigtig meget, eller er det meget kræsne og spiser nærmest ingenting. Det er svært at få et barn der bare spiser normalt, og derfor vil de altid ramme en af disse to modpoler af hinanden. Disse faser er ikke noget de vil være i forevig, og de kan også skifte imellem dem, hvad end det så bare er for en dag, en uge eller et permanent skifte vides aldrig.

Skolegangen

Det er meget forskellige hvordan børn håndterer deres skolegang. Nogle elsker det og nogle hader det. Skolegangen er et sted hvor du kan opdage mange ting der måske er galt med dit barn. F.eks. hvorvidt det skal have briller eller kontaktlinser eller det har brug for ekstra støtte hjemmefra, for at komme igennem lektierne

Nye venner og nye lege

Alle børn kan lege med alle børn. Sådan er det oftest men oftest vil børn ligesom voksne falde ind i nogle grupper og lege mest med dem. Oftest sker det dog at børn kommer til at kede sig i de samme grupper og derfor forsøger at finde andre at lege med. Det vil medføre at der også komme andre lege og andre interesser i spil for dig som forældre. Oftest finder den gamle gruppe tilbage igen da der jo var en grund til at de var sammen til at starte med.

DEL