Det bedste mobilabonnement til børn og unge

0
1795
abonnement til børn

Børn og unge er begyndt at bruge telefonen mere og mere. At købe nyt abonnement til mobiltelefonen kan være en jungle til de fleste og især unge mennesker. Der findes rigtig mange teleselskaber, og mange fordele ved de forskellige udbyderne. Der findes et hav datterselskaber, som udelukkende tilbyder data, sms og telefoni. Så findes der også de større operatører på markedet, som typisk har en masse fordele med i abonnementet, men også koster noget mere. Vi har taget et kig på de forskellige abonnementer og giver et bud på det perfekte abonnement til børn og unge.

Der findes mange forskellige tillægstjeneste i de forskellige abonnementer. Når du skal ud og finde nyt abonnement, er der en god grund til at kigge på hvad tillægsydelser de forskellige abonnementer tilbyder. Telenor tilbyder hele microsoft office 356 pakken, roam away i 36 lande, Viaplay og god kunde service. Roam away er telenors bud på telefoni når du ude og rejse og betyder altså du kan benytte telefonen som du gør herhjemme, hvilket er guld værd for de unge. På den måde kan de stadig holde kontakten ved lige med vennerne derhjemme. Ligeledes tilbyder Telenor rabat, jo flere abonnementer, du samler på samme regning. Ved 5 abonnementer spare du helt op til 500 kr. pr. måned, vel og mærket i forhold til telenors normalpris. Så hvis der er flere børn i familien vil det være et attraktivt abonnement.

Telia har et samarbejde med en lang række tillægstjenester. Her koster abonnementet som udgangspunkt 199, og du har mulighed for at vælge en af følgende tillægstjenester: HBO Nordic, Spotify Premium, Roam Like Home Europe, FLIPP, Telia TV og Zetland. Som på sammen måde som Telenor, tilbyder Telia også telefoni i udlandet, hvor deres pakke hedder roam like home, som er telefoni til samme priser som i Danmark. Dog har Telia hele europa med, plus 37 lande.

Billigt abonnement uden alt muligt andet

Hvis du blot er på udkig efter et billigt abonnement hvor forbruget ikke løber løbsk, så bør du finde det billigste mobilabonnement, som passer til netop jeres forbrug, på en af den mange prissammenligningstjenester.

DEL