Design et hyggeligt børneværelse

0
4077

Er der en lille ny på vej, eller trænger dit barns værelse til en makeover? Hvis du skal i gang med at lave et nyt børneværelse, skal du forsøge at lave et værelse, som er praktisk, men som samtidig er rigtig hyggeligt at være på. Her får du et par tips til, hvordan det kan lade sig gøre.

Vær ikke bange for farver

Børneværelset er det sted, hvor du kan slippe af sted med noget af alt det, som du normalt ikke har mod på i din indretning. Her skal du ikke være bange for at male en væg lyserød eller købe en helt blå seng. Det bliver kun sjovere for dit barn at opholde sig på værelset, hvis der forskellige farver at kigge på. Værelset vil alligevel blive farverigt på grund af alt det legetøj, der kommer til at ligge rundt omkring. Derfor kan du lige så godt køre den hele vejen.

Find møbler og ting af god kvalitet

De ting der er på et børneværelse, skal gerne kunne tåle lidt af hvert. Derfor er det en god idé at investere i nogle ting og møbler i en ordentlig kvalitet. Hvis du finder noget, der kan holde i lang tid, vil du også kunne bruge det til flere børn, hvis det bliver aktuelt. Du kan f.eks. pynte værelset med Sebraudstyr i smukt design.

Gør plads til opbevaring

Et børneværelse skal være fint, farverigt og hyggeligt, men det skal i den grad også være praktisk. F.eks. skal du sørge for at gøre plads til noget opbevaring, så alt legetøj og rod kan pakkes væk en gang imellem. Det er lettest med nogle store kasser, hvor alt bare kan proppes i. Det er alligevel umuligt at holde alt legetøjet organiseret. Det skal bare være let at finde frem og pakke væk igen.

DEL