Derfor er Danmarks bedste arbejdsplads vigtig for dine børn

0
1497
Derfor skal du holde øje med Danmarks bedste arbejdsplads

Vent, hvad?

Kåringen som Danmarks bedste arbejdsplads finder sted lige om lidt i september. Det er formentlig mest virksomhederne selv, der går op i at vinde, men faktisk bør du også gå op i det. Kåringen fortæller nemlig om, hvem der er bedste til at skabe gode arbejdsforhold og tilfredse medarbejdere – og det kan få stor betydning for dine børn.

Arbejdsglæde giver familieglæde

Flere undersøgelser viser, at danskerne er mere stressede i hverdagen, og mange føler sig ikke tilstrækkelige som forældre. Den tendens hænger i høj grad sammen med, at vi bruger mere tid på vores arbejdsplads, og at arbejdspladsen ikke altid opfylder vores behov. Mange føler sig ikke respekterede på arbejdspladsen, føler sig pressede af ledelsen eller keder sig måske bare.

Der kan være mange forskellige grunde til, at man ikke er helt tilfreds med sit arbejde, og nogle gange flytter den utilfredsheds med hjem til familien. Det resulterer ofte i en sur eller irritabel mor/far, som ikke kan give børnene den rummelighed og opmærksomhed, de har brug for. Eller sagt på en anden måde: dit job skal give dig energi til at leve dit liv, ikke dræne dig totalt. Børn kan nemlig sagtens mærke, når mor eller far er presset og irritabel.

Find den gode arbejdsplads

Og det er her, Danmarks bedste arbejdsplads kommer ind i billedet. Hvis du leder efter et nyt job, er det nemlig en god idé at holde lidt øje med, hvilke virksomheder der er med i opløbet. Du skal dog være opmærksom på, at man selv skal melde sig i opløbet, så en virksomhed kan sagtens være god, selvom den ikke har været med i undersøgelsen.

Du kan også se, hvilke virksomheder der tidligere har vundet. For eksempel har IT-virksomheden Elbek og Vejrup, som laver Navision-løsninger, tidligere vundet. Derfor kan man regne med, at de formentlig stadig er en lige så god virksomhed, og kåringen siger også meget om virksomhedens værdier. Det kræver nemlig en målrettet indsats at blive så god til arbejdsglæde, så det er ikke noget, de er kommet sovende til. Med andre ord interesserer denne type virksomheder meget for, at medarbejderne trives – og det er jo i sig selv positivt.

DEL