Den perfekte dåbsgave

0
1598
Georg Jensen smykker

Er du blevet inviteret til barnedåb, men har absolut ingen idé om, hvad du skal have med af gave? Så er du langt fra den eneste. Her er et par bud på hvad du kan købe, som både er et hit hos barnet og forældrene.

Giv et smukt smykke

Det er altid en god idé at finde et smykke, hvis du skal til barnedåb hos en pige. Selvom det kan virke skørt, fordi barnet naturligvis ikke kommer til at bruge det de første mange år, er det uden tvivl en gave, der vil bringe gode minder frem. Det er tit det nostalgiske i det, hvor du som teenager kan sidde med et smykke, som du fik i dåbsgave. Der er naturligvis mange muligheder, når du skal ud og kigge efter det perfekte smykke og det samme gælder kvalitet og design. En klassiker og et sikkert køb, hvor du både er sikret et smukt dansk design og kvalitet i særklasse, er de æstetiske Georg Jensen smykker.

Giv et stykke dansk litteratur

Du kan også med fordel købe en gave, der ligger en tanke bagved. Et forslag kan være H.C. Andersens samling over alle hans eventyr, som kan købes i en smuk indbundet bog. Bogen i sig selv er både smuk at have stående på reolen og særdeles anvendelig. Den sikrer mange gode timers højtlæsning og samtidig et godt kendskab til en person, der har haft stor betydning for dansk litteratur i forhold til eventyr.

Giv noget legetøj

Du kan naturligvis også vælge at købe noget, som barnet kan få glæde af allerede nu. I den forbindelse er legetøj altid en god idé. Det gør ikke noget, at der går et lille års tid, før han eller hun kan bruge det. Et eksempel kan være et stort oppusteligt bassin med gummibolde, en gå-vogn eller sanselegetøj, som barnet uden tvivl får glæde af.

DEL