Den bedste “starter tablet” til barnet?

0
4759
tablets til børn

Når barnet bliver omkring 4-5 års alderen begynder snakken om den første mobiltelefon eller sin egen tablet. Allerede meget tidligere, har barnet højst sandsynligt siddet et par timer med familiens tablet eller mor eller fars telefon. Men hvad er mest fornuftigt at investere i når tiden kommer? Vi har taget et kig på forskellige typer tablets i denne artikel, og giver et bud på hvad der vil være den smarteste beslutning at købe.

Hvis du skal have fat i en tablet, til barnet, gør man klogt i at kigge på de lidt billigere modeller. Prisforskellen på tablets går helt fra ca. 500 kr. til 10-12.000 kr.!  Det er ikke en helt så stor skade hvis skærmen smadrer, når tablet’en kun har kostet en femtedel af, hvad den kunne. Hvis du skal finde billigste mobiltelefoner og tablets kan det være en god idé at benytte en prissamlingstjeneste, for at finde den bedste pris, på følgende tablets.

Vi vurdere at disse 3 tablets, er gode “starter tablets”

  1. Samsung Galaxy Tab A: 1.799 kroner
  2. Lenovo Yoga Tablet 2: 1.999 kroner
  3. Apple iPad mini 2: 2.599 kroner

Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A har så stort et problem, hvilket er skærmen. Netop skærmen, vurdere vi, er en af de vigtigste faktor ved både smartphone og tablets. Der er andre gode produkter på markedet til samme pris, og Samsungs Tab A har intet at byde på, som kan opveje den dårlige skærm.

Lenovo Yoga Tablet 2

Lenovo Yoga Tablet 2 er et rigtig godt bud på en Android-tablet. Den kan på mange punkter måle sig med iPad mini 2. Hvis skærmen i denne tablets, havde været en smule bedre, ville denne tablets være et bedre køb end en iPad, dog skal du stadig tage valg om du vil foretrække iOS eller Android.

Apple iPad mini 2

Apples tablet, iPad, er uden tvivl en af danskernes foretrukne. iPads plejer at høre hjemme i den høje ende af prisskalaen, så det er usædvanligt, at iPad mini 2 som her overhovedet kan deltage i en test af mellemklasse-produkter. Men man er også nødt til at gå lidt på kompromis. Vi har testet den mindste model på 32 GB uden 4G/LTE, da prisen ryger godt i vejret, hvis man tilvælger dette.

Skærmen på iPad mini, er klart den bedste skærm, og den er blandt de hurtigste tablets på markedet.

 

DEL