Danmarks dejligst – brug sommerferien i Danmark

0
253

Som de fleste nok har bemærket, så er vejret helt forrygende i øjeblikket, og de store vejrguder har i den grad tilsmilet os over den sidste måneds tid snart. Mange af dem der endnu ikke har bestilt sommerferien, er derfor nok også tilbøjelige til at være lidt afventende, for hvorfor skal man tage sydpå, når vejret her i landet er mindst lige så godt.

Der er naturligvis ingen garantier for at det varer ved, og hvis det er, som det så ofte har været før, så får vi en forrygende sommer, mens uge 28-31 hvor de fleste har lagt deres ferier bliver af mere ustadig karakter. Ikke desto mindre, så er det en rigtig god ide at holde ferie i Danmark og eventuelt opleve nogle dele af landet, man ellers ikke lige færdes i. Drop de store byer som København, Aarhus og Odense, og bevæg jer lidt mere ud i det danske land.

Besøg eventuelt Djursland, og oplev den smukke og specielle natur på næsen af Danmark, eller tag til Hindgavl på Fyn og oplev den smukke park hvor der går rådyr rundt, hvilket uden tvivl vil glæde børnene. Tag på et slotsophold på Hindsgavl slot, og bo tæt på dyrene og oplev naturen helt tæt på, børnene vil elske det og der findes en skøn naturlegeplads i området.

Vi oplever ikke Danmark på samme måde mere

For ikke så forfærdelig mange årtier siden, var det ikke helt så normalt, at familier tog på charterrejser en eller flere gange om året. Det betød også, at mange familier tog mere rundt i Danmark og oplevede vores land. I takt med at rejser bliver mere og mere almindelige, er der færre der tager rundt og ser alle de fantastiske ting Danmark har at byde på, ikke mindst om sommeren hvor Danmark bare er dejligst.

Især med mindre børn er der mange fordele i at vælge Danmark, for selvom det kan være varmt her i landet, så er det ikke så trykkende som det kan være i eksempelvis Grækenland, Spanien og ikke mindst Tyrkiet. Desuden slipper du for balladen med at skulle vente i lufthavnen i et par timer, 3-4 timer flyverejse.

Det er sundt for børn at kende lidt til det land de bor i, og ikke kun lige have oplevet hvordan der ser ud på den nærmeste strand og ved bedsteforældrene, men også hvad Hammershus er, hvad Møns klint er, hvordan vestehavet ser ud og nogen af alle de andre ting som gemmer sig under Dannebrogs flag.

 

DEL

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here