By KlipKlap madrassen er en dyr sag, men pengene værd

0
1833

Den oser måske ikke ligefrem af funktioner og komfort – prisen er 6.400 danske kroner, og den er blot lavet af skum og polyester. Det er ikke ligefrem alt, der taler for at købe denne ellers populære madras fra KlipKlap. Nu er det bare sådan, at vi jo aldrig skal lade os snyde af det ydre.

Multimadrassen, som opstod, da stifteren af by KlipKlap, Pia Lauritsen efter lang tids søgen i butikker og på nettet måtte konstatere, at der ganske enkelt ikke fandtes en stor hygge- og tumlemadras i flot design, er solgt i tusindevis af eksemplarer landet over, og det er udelukkende rosende ord, der er til overs for det halvdyre liggeunderlag.

Madrassen fremstår som et møbel i boligen, og uanset hvilket rum den befinder sig i, er der en funktion der passer. Den kommer nemlig med fem forskellige funktioner:

  • Tumlemadras
  • Sofa
  • Daybed
  • Hyggekrog
  • Gæsteseng

Der er altså ligepludselig ikke kun tale om en madras, men et multimøbel, der kan følge børnene fra de er nyfødte, til de rykker ind på teenageværelset.

Prisen er dog nok det punkt, de fleste brokker sig over, hvis vi skal komme med et kritikpunkt – men hvis man leder en lille smule online, kan det faktisk lade sig gøre, at finde den til en langt mere fornuftig pris, der gør knapt så ondt i pengepungen. F.eks. har Trendbazaar By KlipKlap madrassen til en skarp pris på 5.120 kr. lige nu.

Finder du den billigere på nettet, men har du ikke tålmodighed til at vente på leverancen, har du jo altid mulighed for at henvende dig i en butik der har den på lager, og spørge ind til, om de kan matche prisen – det kan de som regel.

DEL