Bordtennis – et sikkert hit hos børnefamilien

0
1543

Elsker din familie også aktiviteter, der inkluderer bevægelse? Så er et bordtennisbord lige noget for jer! Det kan nemlig bruges af børn i (næsten) alle aldre, og også af deres forældre. Desuden er bordtennis en sjov aktivitet, der kan gå mange timer med, og som bringer smilet frem hos de fleste.

Leg med bevægelse

I en tid, hvor børn og unge bruger mange timer med en iPad i hånden eller foran TV- og computerskærme, er det vigtigt, at vi sørger for, at vores børn ikke bliver inaktive og skærmafhængige. Derfor skal vi huske på at opfordre børn og unge til at bruge på andre ting, som ikke involverer elektroniske apparater.
Det er helt essentielt at opfordre dem til aktive lege for at undgå inaktive og skærmafhængige børn. Et bordtennisbord er den optimale investering, hvis du ønsker at vedligeholde dine børns aktive leg. Her kan børn og forældre bruger mange timer på bare at hygge sig – samtidig med, at de også bevæger sig lidt.

Ikke så meget plads? Intet problem!

Et udfoldet bordtennisbord i fuld størrelse tager selvfølgelig en del plads, og hvis I ikke har så mange kvadratmetre at gøre godt med, kan det være en udfordring. Dog findes der flere bordtennisborde, der ikke fylder meget. I kan for eksempel vælge et sammenklappeligt bordtennisbord. Så kan bordet klappes sammen, når det ikke bliver brugt, eller hvis der bare er brug for lidt ekstra plads. Hvis I virkelig er udfordret i forhold til plads, kan man også få mini-bordtennisborde. De fylder ikke ret meget og er ideelle til småbørn.
Der findes mange forskellige modeller, og det kan måske være lidt svært at overskue, hvilket bordtennisbord, der passer bedst ind i jeres hjem. STIGA og Cornilleau er på listen over populære mærker, som laver bordtennisborde af god kvalitet. Du kan også altid spørge om hjælp hos din forhandler.

 

DEL