Børneværelse med stil

0
1983
indretning af børneværelse

Børn elsker at der ske forandringer og især hvis de får en indflydelse på hvilke ændringer der kommer til at ske. Men faktisk er det for det meste forældrene, som vil gøre meget ud af værelset, for det er prestige at kunne vise et smart børneværelse frem. Men hvad skal der til at få et flot og stilsikkert børneværelse. Her får du et par tips til, hvordan i kan indrette et stilsikkert børneværelse, som både vækker glæde og hjælper barnet godt på vej i livet.

Dekorere værelset sjovt og fantasifuldt

Det er vigtig at barnet for stimuleret sinde sander og deres fantasi, da det giver stof til en at barnet kan udvikle sig, og på samme tid fordybe sig. Der findes e hav af plakater med tekst og dyr, og hvis barnet nærmer sig skolealderen, kan du købe en plakat med alfabetet eller en simpel tekst, som I kan øve på. Ligeledes kan du sætte noget inspirerende tapet op, som barnet kan kigge på og udforske.

Det er også vigtigt med den rette belysning på værelset, da den rette belysning stimulerer barnets læselyst, så det er nemt at læse på værelset. Derfor er det en fordel at investere i en sej lampe, som passer til lige netop dit barns smag, uanset om det er biler, hajer eller Disney-figurer. Hvis barnet gerne vil have lyset tændt om natten, bør du sætte et par lamper rundt om i værelset, så du kan tænde en et stykke væk fra sengen og undgå, at den skader søvnkvaliteten.

De rette møbler er vigtigt

Værelset må aldrig blive overfyldt, så du falder over tingene og barnet ikke har plads til at løbe rundt. Men som minimum skal du have en seng og et opbevaringsmøbel, og så kan du med fordel købe en god, blød stol og et lille arbejdsbord, hvis der er plads nok. På sigt kan du til fødselsdage og andre anledninger, ønske dig gaver til ham, som kan pynte børneværelset.

DEL