Børnemøbler kan koste dig dyrt

0
900
Børnemøbler kan koste dig dyrt

Mange danske møbeldesignere har i adskillige år arbejdet på at producere møbler og klassikere til de danske hjem. Mange kender navnene som Wegner, Arne Jacobsen og Verner Panton, og de fleste kender også disses flotte og lækre møbler, som stadig den dag i dag kan ses i danske hjem og danske modemagasiner. I flere internationale serier, film og programmer, kan man også ofte finde de danske klassikere.
Men desværre kommer der også ofte en pris, der er flot, når man taler om designermøbler. Det er ofte i den høje ende i forhold til, hvad man kan finde hos eksempelvis Jysk eller en anden lavpriskæde – med al respekt.

Og måske er det derfor, at mange af disse dyre brands er begyndt også at få produceret børnemøbler igen. Vi danskere er glade for at forkæle vores børn, og vi vil gerne betale lidt ekstra for at gøre vores børn glade og tilfredse. Det samme gælder vores indretning. Hvis vi kan finde nogle flotte, søde og elegante møbler i mindre størrelser, så vil vi i mange tilfælde gerne betale bare lidt ekstra. En lille stol fra et designermærke er bare lidt flottere end en lille stol fra en et mere eller mindre ligegyldigt mærke.

Så hvis du er på udkig efter designermøbler fra danske og internationale brands til dine børn, så er det med at lede nettet tyndt for flotte varianter. Du kan blandt andet finde nogle flotte hos Designovation, som har specialiseret sig i at sælge de lækreste møbler til lave priser.
Er du ikke moden på idéen om at betale fuld pris hos en forhandler, kan du også altid begynde at lede på eksempelvis Den Blå Avis eller Facebook, hvor mange også sælger ud af deres arvegods eller indkøb. Rigtig god jagt – vi håber, du får fyldt enten stuen eller børneværelset fyldt op.

DEL