Bedste mobil til børn

0
2127

Der er mange der har en holdning til hvornår børn skal have lov til at få deres første smartphone. Børn er ikke mange år før de begynder at have interesse for forældrenes telefoner, og gerne til spille spil, se youtube eller noget helt fjerde, men fra at have en interesse, er der et godt stykke til at der opstår et reelt behov og ønske for den sags skyld.

Hvor og hvornår et barn skal have sin første telefon, vil vi lade andre og mere kompente mennesker svarer på, her vil vi blot guide dig gennem den jungle det er, at skulle finde ud af, hvilken telefon der er den bedste mobil til børn, unge og ældre for den sags skyld, på mange måde kan især og børn og ældre nemlig godt sammenlignes  i denne sammenhæng.

Afdæk behovet

Når det kommer til at vælge en mobil til et barn er der en række faktorer du skal gøre op med dig selv. Det kan være alt fra hvad budgettet er til hvor holdbar den skal være. Det kommer nok ikke bag på særlig mange, at børn ikke altid passer så godt på deres ting, hvilket betyder, at der ofte bliver kastet med ting, og mens en gorilla fra Schleich godt kan holde til det, så er det værre med en lidt skrøbelig smartphone.

Det kan derfor være en rigtig gode ide for det første at vælge en model, der måske ikke koster en formue og for det andet at vælge en model, der er så holdbar som muligt, og efterfølgende købe et cover eller anden beskyttelse, der sørger for at skærmen ikke går i stykker, første gang den bliver tabt på jorden.

Begræns brugen

Selvom vi ikke skal bestemme eller vurdere hvor meget børn skal have lov til at sidde med en smartphone eller en tablet, men det er en god ide at opsætte nogle rammer, da børnenes tidsperspektiv ofte er markant anderledes end forældrenes.

Så sørg for at barnet ikke har ubegrænset adgang til telefonen eller tabletten, da det hurtigt kan opsluge lidt for meget tid.

Samtidig kan det være en god ide at begrænse brugen til WiFi, da der hurtigt kan gå rigtig meget data med at se YouTube og lignende.

DEL