3 tips til at pifte børneværelset op

0
1311
Barn bygger med klodser

Trænger juniors værelse til en opgradering? Bare rolig, I behøver ikke renovere værelset eller skifte det hele ud. I kan nemlig sagtens give børneværelset et friskt pust uden at det koster jer en bondegård og alt for meget arbejde. Her er tre bud på, hvordan I kan gøre børneværelset lidt sjovere.

Flyt rundt

Giv værelset et helt andet udtryk ved at nytænke indretningen. Flyt rundt på møblerne i rummet, så de står anderledes. Det virker måske fjollet, men det gør en kæmpe forskel, og værelset kan virke næsten nyt, selvom det indeholder de præcis samme møbler som før. Denne løsning er nem, kan klares på en eftermiddag eller mindre og koster absolut ingenting.

Brug væggene i rummet

Væggene i et rum kan have stor betydning for værelsets samlede udtryk, og det gør en stor forskel hvis man medtænker dem i indretningen. Hæng sjove plakater eller billeder på væggene for at skabe mere liv i rummet. I kan også male en eller flere vægge i en kraftig farve, for eksempel grøn eller blå. Det skaber dybde i rummet, og er mere spændende at kigge på end kedelige hvide vægge. Det er også blevet populært at bruge fototapet med flotte motiver.

Fest og farver, tak!

Sidst, men absolut ikke mindst, kan I med små justeringer skrue op for stemningen på værelset. Fyr for eksempel op under 70-stemningen med en diskokugle i loftet. Den fylder ikke meget, men kan forvandle værelset til et dansegulv på et øjeblik. De fleste af os havde selv en diskokugle hængende på værelset som børn, så lad den nostalgiske stemning snige sig ind på jer, og slut jer til festen på børneværelset – måske kan I endda låne den, når I selv inviterer venner til fest og dans. I kan se det store udvalg af diskokugler her.

DEL