3 projekter du kan lave med børnene

0
1889

Den danske sommer ikke just gavmild med solskinnet i år. Til gengæld bliver der ikke sparet på regnvejret, og det efterlader mange forældre i en kattepine. For sommeren er planlagt med udendørs aktiviteter, men hvad gør man, når vejret ikke er til det? Vi har fundet tre gode projekter, som du kan lave sammen med dine børn.

Lav et kunstværk til væggen

Find pensler og kanvas frem og kast jer over noget nyt til væggene. Mange hjem mangler personlige detaljer, og her har I muligheden for i fællesskab at skabe noget helt unikt. Det er en både sjov og inspirerende proces, hvor hele familien kan være med. Vælg et fælles motiv, som I alle kan stå inde for og kast jer over malearbejdet.

Nyt og unikt tøj

Håndarbejde er både lærerigt, sjovt og faktisk forholdsvis ligetil. Det eneste det kræver, er at I får indkøbt metervarer, som dit barn kan lide. Der kan I bruge nogle af landets førende webshops inden for metervarer, hvor man nemt kan sidde med iPad og barn og så glide gennem de utallige muligheder, der er. Hos Stofgiganten, som er et af landets førende forhandlere af metervarer, har man et stort udvalg af metervarer med print, så det kan jo være, at ungerne kan finde tøj med deres favoritter fra film og TV eller andre sjove motiver. Så find symaskine og saks frem og kast jer over et fælles projekt.

Lær noget nyt – det er nemt

At spille spil er altid sjovt, og mange af denne sommers regnvejrstimer er gået med at spille. En god ide for den famlede familie er at kaste sig over et nyt spil, som måske er lidt mere krævende af barnet. De klassiske, men også krævende, spil såsom skak og kalaha er jo blevet klassikere af en årsag. Både skak, backgammon og Kalaha kræver snilde, overblik og lærer barnet at tænke videre end næste træk.

DEL